Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρίας skiasi.
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στη σκίαση παντός τύπου.
Μελετά, κατασκευάζει και εγκαθιστά προηγμένα συστήματα σκιάστρων που αποσκοπούν στην σκίαση και προστασία ανθρώπων, αυτοκινήτων, σκαφών και λεωφορείων από τον ήλιο και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Η αντοχή των υλικών κατασκευής, η άψογη εμφάνιση και η λειτουργικότητα των σκιάστρων μας είναι εγγυημένη.
Καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία (Δυτική - Κεντρική - Ανατολική) και τη Θράκη. Υπάρχουν, όμως και αντιπρόσωποι στις υπόλοιπες μεγάλες περιοχές της χώρας.
  • Ποιοι χρειάζονται τα προϊόντα μας που αφορούν τη σκίαση; Η ενότητα της ιστοσελίδας μας "ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ " αποκαλύπτει το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων μας και των εφαρμογών μας.
  • Πρόσφατα, δραστηριοποιούμαστε και με την κατασκευή στεγάστρων στην οροφή των οποίων τοποθετούμε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την προστασία του αυτοκινήτου συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος εφόσον παράγουμε πράσινη ηλεκτρική ενέργεια μέσω των φωτοβολταϊκών στοιχείων. Για μικρές εγκαταστάσεις σε σπίτια (μέχρι 10 KW) ο χρόνος απόσβεσης της αρχικής επένδυσης είναι 5-6 χρόνια, ενώ για τα επόμενα χρόνια της σύμβασης με τη Δ.Ε.Η. η επένδυση αποφέρει κερδοφορία.
 
Η εταιρία skiasi εδρεύει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

 

ΣΚΙΑΣΗ

Καϊτεζίδη 6, 55236 ΠΑΝΟΡΑΜΑ

6944 594970

skiasi@skiasi.eu